30 may 2013

Modes de joc

El estandard de duracio de una partida depen del mapa on es jugui. Hi han 4 mapes, encara que el 95 per cent de les partides es juguen el La Grieta del Invocador, el mapa principal del joc basat en un 5vs5. Esta tambe el Bosque Retorcido, una modalitat basada en el 3vs3. Fins ara, tot el contingut de aquest bloc esta abasat en el mode 5vs5 de La Grieta del Invocador. Esta tambe el dominion, un tipus de joc 5vs5 amb diferent objectiu que La Grieta del Invocador. En el dominion, jugat en el mapa Cicatriz de Cristal, has de capturar torres i mantenir-les per aconseguir que els teus punts no davallin. Comences amb 500 punts, i el primer equip que es quedi sense, perd la partida. Per ultim, esta el mode de 5vs5 anomenat ARAM, que singifica All Random All Mid. Es un mapa anomenat Abismo de los Lamentos on hi ha nomes una linia, mid, i els 5 campions de cada equip juguen una lluita frenetica desde el principi. Apart de aixo, el principal atractiu de aquest mode de joc es que els campions amb els que jujgues son escollits aleatoriament de la teva llista de campions disponibles.

La duracio mitja de La Grieta del Invocador s de uns 30 minuts, encara que moltes se acaben als 20 minuts amb la rendicio de algun dels dos equips. Aquestes partides, jugats a un nivell mes alt, poden arribar a durar de mitja uns 45 minuts o una hora.

La duracio mitja del Bosque Retorcido es de uns 20 minuts, encara que jugades a mes nivell poden arribar a durar molt mes. Ningun dels dos equips es sol rendir, ja que es un joc molt mes estrategic, i encara que el enemic et tregui una ventatja bastant grossa en mort, si et organitzes pots guanyar.

La duracio mitja de La Cicatriz de Cristal es de 20 minuts. Aquest es el unic mode que no pot superar la mitja hora de joc, ja que sempre hi haura un wquip o una altre que tingui ventatja en punts capturats.

La duracio mitja de una partida en el Abismo de los Lamentos es casi imposible de calcular. Les partides poden anar des de els 20 o 15 minuts fins a 1 hora, depenent del estil de joc dels equips.

No hay comentarios:

Publicar un comentario