16 may 2013

Ara... un poc de teoria

Avui farem un poc de teoria. El objcetius del joc es destruir un edifici enemic, anomenat nexe. Per fer aixo, abans has de destruir torretes que protegeixen la base enemiga i inhibidors que protegeixen el nexe. El mapa esta compost per 3 principals linies, que son bot, mid i top. A part, existeix la jungla, un lloc situat entre les linies.  En aquest joc existeixen 5 posicions principals, una per cada membre del equip. Aquestes posicions son :
      -Top: es el personatge que va a la linea de adalt. Sol ser un personatge amb gran sustain i bastant de atac, suficient per aguantar i llevar la suficient vida al enemic.
      -Mid: sol ser un personatge mag. Fa mal amb les seves habilitats principalment. Esta capacitat per matar un enemic amb menys de un segon si fa falta, pero es molt debil i no aguanta casi res.
      -Jungla: es un personatge que es dedica principalment a netejar els camps de monstres neutrals de la jungla i emboscar al enemic des de una posicio estrategica.
      - Carry: es un personatge a llarga sitancia basat en el atac de tipus fisic. Ataca a distancia i es un dels personatges mes importants del equip, si es sap jugar amb ell res et pot parar, encara que es molt debil i sol ser el centre de atencio de tots els atacs enemics en una lluita.
      - Support: es el encarregat de ajudar al carry a seguir viu i a tenir visio sobre el enemic.

Aqui deix un video explicant un poc el que he contat al damunt:
http://www.youtube.com/watch?v=a59JB5NkroI 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario